De 14 ani, oferim servicii stomatologice complete.

Orice tratament in clinica noastră începe cu o consultație gratuită, esențială pentru etapa de cunoaștere dintre medic și pacient. În cadrul acesteia, se stabilește planul de tratament, ținându-se cont de posibilitățile și dorințele pacienților și existând întotdeauna transparența costurilor încă de la început.
Următorul pas constă în prioritizarea etapelor de tratament. În unele cazuri, un examen radiologic complet va folosi la obținerea unei imagini clare asupra situației clinice a pacientului. Planul de tratament propriu-zis se realizează în scris, în două exemplare (dintre care unul îl va primi pacientul), sub formă de etape explicate pe înțelesul acestuia.
De obicei, tratamentul debutează cu o igienizare corectă, constând în detartraj, periaj, air-flow și fluorizare, pentru a ne concentra pe însănătoșirea parodonțiului. După această etapă, urmează manoperele de odontoterapie, chirurgie, endodonție și protetică. (fiecare descrise mai jos- click pe imagini) În funcție de natura cazului, pacienții vor avea parte de îngrijirea unui medic specializat în ramura respectivă, sub coordonarea doctorului Andrei Tonko.
Un tratament corect și complet presupune și etapa de monitorizare, așa că recomandăm întotdeauna pacienților noștri un control periodic odată la 6-12 luni.

Consultație

Presupune cunoașterea reciprocă medic-pacient, analiza statusului dentar/parodontal și alegerea soluției optime de tratament.

Profilaxie

Au loc igienizarea profesională, aplicarea de geluri fluorizante/ desensibilizante, însușirea tehnicii de periaj corecte.

Estetica dentară

Include manopere de albire dentară, realizarea fațetelor dentare, aplicarea bijuteriei dentare, injectare acid hialuronic.

Odontoterapie

Se redă conturul și funcționalitatea dinților, prin curățarea zonelor afectate de carie și folosind materiale moderne, estetice și rezistente.

Endodonție

Terapia canalului radicular: îndepărtarea resturilor de pulpă bolnavă, dezinfecția spațiului endodontic și obturarea etanșă a acestuia.

Protetică

Realizarea restaurărilor protetice fixe sau mobile, pe structuri dentare sau implant, recuperând cu succes funcțiile de bază.

Parodontologie

Managementul bolii parodontale- igienizările repetate (la 6 luni-1 an), chiuretaj subgingival, administrarea de substanțe specifice.

Chirurgie

Îndepărtarea: unui dinte irecuperabil,a unui dinte sănătos în scop ortodontic/protetic, molarului de minte cu patologie aferentă.

Implantologie

Inserarea implantului de titan (biocompatibil) cu scopul de a înlocui rădăcina dintelui pierdut și de a reface funcționalitatea prin protezare.

Pedodonție

Copiii dumneavoastră vor fi tratați într-un mediu liniștit și prietenos, astfel încât atenția lor fie orientată către sănătatea dinților.

Ortodonție

Ortodonția se adresează oricărei vârste, atât copiilor cât și adulților, rezolvând problemele de aliniere a dinților.

Radiologie

Clinica dispune de un aparat de radiologie cu senzor, lucru ce presupune un control mai amplu asupra actului medical.

"Super echipă! Profi și atenți, răspund la întrebări și oferă toate informațiile de care ai nevoie, astfel că nimic nu mai e ”de speriat"."

Mădălina Pop

"Niște oameni extraordinari! Cu ei mi-a trecut fobia de dentist."

Ioan Mărgineanu

"Profesionalism pur. Amabili, sociabili...trece durerea instant!"

Scalov Cornel

"Niște oameni extraordinari. Cu ei mi-a trecut fobia de dentist."

Ioan Margineanu

Îți oferim toate informațiile necesare și decidem împreună ce soluții de tratament sunt cele mai eficiente pentru tine.

Cu ce te putem ajuta?

Completează în formular datele tale, descrie problema stomatologică cu care te confrunți si spune-ne care este data pentru care dorești sa faci o programare. Cineva din partea Clar Estet te va contacta ulterior si împreună veți agrea detaliile legate de programarea ta.

    Data programării

    Call Now Button+40 787 832 677