Despre noi

În anul 2006, Clar Estet își începea activitatea cu o echipă de medici pasionați și entuziasmați, cu scopul de a oferi pacienților servicii medicale performante, accesibile și personalizate într-un cadru relaxant și plăcut. 16 ani mai târziu, ne bucurăm de un real succes identificat prin numărul mare de pacienți tratați, care la rândul lor ne recomandă ca fiind o echipă bine închegată și devotată profesiei alese.

”Sunt doctor Andrei Tonko, medic specialist în protetică dentară și ocluzologie iar împreună cu soția mea, doctor Alina Tonko, am investit, încă de la preluarea cabinetului, în crearea și dezvoltarea unei echipe competente, orientate spre pacienți, împreună cu care tratăm toate tipurile de afecțiuni stomatologice, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

Pentru că în stomatologie un rol extrem de important îl joacă prevenția, la Clar Estet ne focusăm atât pe tratare, cât și pe profilaxie și educarea pacientului. Considerăm că doar atunci tratamentul oferit este unul complet și eficient.
Obiectivul nostru este să punem la dispoziția pacienților soluții moderne și conforme cu cerințele și standardele internaționale, iar pentru aceasta, participăm cu regularitate la simpozioane, workshop-uri, congrese medicale și cursuri de perfecționare. Astfel, cu multă experiență, dar și fiind în pas cu noutățile domeniului, reușim să găsim cele mai bune soluții pentru cerințele și nevoile pacienților noștri.”

Aparat de radiologie cu senzor digital

Pentru a crește calitatea actului medical acest aparat este în lista noastră de dotări.
Cu toții cunoaștem importanța radiografiei dentare în stabilirea diagnosticului și în monitorizarea tratamentului în cazul afecțiunilor parodontale(abces parodontal),în tratamentele endodontice (înainte și după obturația de canal), fracturi dentare, manopere chirurgicale (extracții, implant) etc. Utilizarea să este rapidă și ușoară, având un design practic iar radiografiile sunt stocate în format digital într-o bază de date.

Apex locator

Apexul locator este un dispozitiv care permite efectuarea unor tratamente endodontice pe toată lungimea canalului radicular, prin măsurarea lungimii dintelui și vizualizarea pe ecranul aparatului a avansării instrumentarului pe ultimii milimetrii ai rădăcinii. Acest lucru ne permite efectuarea unor tratamente endodontice sigure și complete pe toată lungimea rădăcinii.

Trusă implanturi

Utilizăm cu succes trei truse de implanturi AlphaBio (Israel), Megagen (Coreea) și Bredent (Germania). Fiecare sistem are avantaje și complexitate diferită, iar acest fapt ne permite să abordăm chirurgical o gamă foarte largă de situații clinice. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate și reflectă tradiția fiecărei firme producătoare.

Fiziodispencer

Fiziodispencer-ul este un aparat medical ce permite realizarea diferitelor intervenții chirurgicale asupra osului alveolar într-o manieră cât mai biologică. Este utilizat în forarea lăcașelor pentru implanturile dentare cât și la inserția lor. Controlul digital al vitezei de rotație, a cuplului generat de piesă de mână, cât și irigarea abundentă cu ser fiziologic, ne permite să efectuăm intervenții într-un mod controlat și predictibil.

Electrocauter

Dispozitiv chirurgical modern prevăzut cu 2 moduri de utilizare: tăiere - pentru incizii fine asupra țesuturilor și coagulare - permite hemostaza la contactul cu țesutul. Aplicabilitatea lui se regăsește într-o multitudine de manopere care presupun incizia sau excizia de țesuturi moi (decapusonarea molarilor de minte, gingivectomie etc) și atunci când ne dorim hemostază. Utilizarea lui se face sub anestezie locală și nu presupune nici un disconfort.

Laser

Stomatologie Laser

In clinica noastră avem protocoale de lucru ce integrează laserul în practica curentă pentru avantajele oferite de această tehnologie. Folosim cu succes laserul într-o multitudine de manopere fapt ce ne permite obținerea unei vindecări mai rapide, lipsa durerii şi maximizarea rezultatelor.

"L-am adus pe cel mic la dentist pentru o extracție dentară. Nu a fost ușor să-l conving, dar spre surprinderea mea, când a întâlnit-o pe doamna doctor Luminița Palcă, a prins curaj și intervenția a decurs excelent (De obicei nu scăpăm fără lacrimi de la dentist)."

Ilinca Voicu

"Am căutat pe internet un cabinet dentar prin apropierea casei mele și consider că am fost foarte norocos să dau de acești oameni. Sunt foarte prietenoși, atenți, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor mele. Acum toată familia vine la acest cabinet. Recomand cu încredere."

Andrei Neagu

"Am petrecut multe ore la Clar Estet, nu am nimic de reproșat. În tot timpul ăsta nu am avut dureri, am fost tratat cu grijă și atenție. Mi s-a explicat în detaliu care sunt cele mai bune opțiuni. Recomand!"

Alex Dumitrache

"Super cabinet! Sunt foarte mulțumită că am scăpat de frica de dentist și că am reușit să-mi rezolv problemele liniștită. Apreciez cum fiecare medic își rezolvă partea lui de tratament, cu atenție și pasiune. Mulțumesc și vă recomand întru totul!"

Adina Bucur

Îți oferim toate informațiile necesare și decidem împreună ce soluții de tratament sunt cele mai eficiente pentru tine.

Cu ce te putem ajuta?

Completează în formular datele tale, descrie problema stomatologică cu care te confrunți si spune-ne care este data pentru care dorești sa faci o programare. Cineva din partea Clar Estet te va contacta ulterior si împreună veți agrea detaliile legate de programarea ta.

    Data programării

    Call Now Button+40 787 832 677