Etape tratament

01 Consultația

Va fi însoțită de un examen radiologic (radiografie panoramică, computer tomograf) cu scopul de a cunoaște arhitectura osului. Bineînțeles, pentru pacienții cu afecțiuni cronice vor fi necesare și câteva analize la sânge.

02 Planul de tratament

Stabilirea de comun acord a tipului de implant folosit, însoțit sau nu de adiții osoase (indicate când suportul osos este insuficient)

03 Inserarea implantului

Intervenție care are loc sub o anestezie eficientă si care presupune introducerea implantului in os, acoperit mai apoi de gingie.

04 Osteointegrarea

Reprezintă perioada de timp (2-5 luni) in care implantul se fixează in os, datorită creșterii acestuia, de jur împrejurul lui.

05 Bontul de vindecare

Se montează un bont de vindecare pentru 2-3 săptămâni, la finalul perioadei de osteointegrare, cu scopul de a conforma gingia pentru viitoarea coroniță pe implant.

06 Coroana definitivă

Realizarea coroanei dentare și cimentarea acesteia.

Cine realizează aceasta manopera?

Dr. Andrei Tonko, cu atestat in Implantologie Orala, certificat recunoscut de Ministerul Sănătății și specialist de protetica dentara, calificare obținută prin rezidențiat.

"Super echipă! Profi și atenți, răspund la întrebări și oferă toate informațiile de care ai nevoie, astfel că nimic nu mai e ”de speriat"."

Mădălina Pop

"Niște oameni extraordinari! Cu ei mi-a trecut fobia de dentist."

Ioan Mărgineanu

"Profesionalism pur. Amabili, sociabili...trece durerea instant!"

Scalov Cornel

"Niște oameni extraordinari. Cu ei mi-a trecut fobia de dentist."

Ioan Margineanu

Îți oferim toate informațiile necesare și decidem împreună ce soluții de tratament sunt cele mai eficiente pentru tine.

Cu ce te putem ajuta?

Completează în formular datele tale, descrie problema stomatologică cu care te confrunți si spune-ne care este data pentru care dorești sa faci o programare. Cineva din partea Clar Estet te va contacta ulterior si împreună veți agrea detaliile legate de programarea ta.

    Data programării

    Call Now Button+40 787 832 677