Ai nevoie de implant dentar?

Nu mai amâna tratamentul, zâmbește din nou și mănâncă fără griji!

În Clinica Clar Estet realizăm tratamente stomatologice și chirurgie orală în condiții de maximă siguranță și cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

De ce să faci un implant dentar

Intervenție chirurgicală în condiții de siguranță

Medic cu experiență, atestat în Implantologie Orală, specialist de protetică dentară

Tratament stabil și rezistent în timp

Poți beneficia de Implantul dentar premium marca Megagen: acum de la doar 2640 lei!

Beneficiezi de:

Ce înseamnă implantul dentar pentru tine:

Dacă amâni tratamentul stomatologic de care ai nevoie, problemele dentare netratate se vor agrava sau vor cauza alte afecțiuni dentare sau de sănătate generală.

Implantul dentar este cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinților care lipsesc, Implantul dentar arată și se simte ca dintele natural și are cea mai lungă durată de viață atunci când este îngrijit corespunzător.

Mânânci din nou fără griji

Vorbești și zâmbesti ca înainte

Rezistență în timp

Implanturile dentare

Cine realizează implantul

”Sunt doctor Andrei Tonko, medic specialist în protetică dentară și ocluzologie iar împreună cu soția mea, doctor Alina Tonko, am investit, încă de la preluarea cabinetului, în crearea și dezvoltarea unei echipe competente, orientate spre pacienți, împreună cu care tratăm toate tipurile de afecțiuni stomatologice, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

Pentru că în stomatologie un rol extrem de important îl joacă prevenția, la Clar Estet ne focusăm atât pe tratare, cât și pe profilaxie și educarea pacientului. Considerăm că doar atunci tratamentul oferit este unul complet și eficient.

Obiectivul nostru este să punem la dispoziția pacienților soluții moderne și conforme cu cerințele și standardele internaționale, iar pentru aceasta, participăm cu regularitate la simpozioane, workshop-uri, congrese medicale și cursuri de perfecționare.

Astfel, cu multă experiență, dar și fiind în pas cu noutățile domeniului, reușim să găsim cele mai bune soluții pentru cerințele și nevoile pacienților noștri.”

SUNTEM AICI CA SĂ TE AJUTĂM

Nu știi dacă un implant dentar este soluția care ți se potriveste?
Trimite-ne un mesaj cu problemele tale, iar in cel mai scurt timp vei primi ajutorul nostru.

ETAPE DE TRATAMENT

Va fi însoțită de un examen radiologic (radiografie panoramică, computer tomograf) cu scopul de a cunoaște arhitectura osului. Bineînțeles, pentru pacienții cu afecțiuni cronice vor fi necesare și câteva analize la sânge.

Stabilirea de comun acord a tipului de implant folosit, însoțit sau nu de adiții osoase (indicate când suportul osos este insuficient).

Intervenție care are loc sub o anestezie eficientă si care presupune introducerea implantului in os, acoperit mai apoi de gingie.

Reprezintă perioada de timp (2-5 luni) in care implantul se fixează in os, datorită creșterii acestuia, de jur împrejurul lui.

Se montează un bont de vindecare pentru 2-3 săptămâni, la finalul perioadei de osteointegrare, cu scopul de a conforma gingia pentru viitoarea coroniță pe implant.

Realizarea coroanei dentare și cimentarea acesteia.

Cât costă un implant dentar premium?

Implanturile dentare Megagen de ultimă generație sunt realizate din titan de grad 4 de puritate ridicată și au suprafața acoperită cu ioni de calciu pentru a accelera procesul de vindecare osoasă.

Rata de reușită a implanturilor dentare este de peste 98%!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
IMPLANTURI DENTARE

Implantul dentar este o piesa de metal, cel mai adesea un șurub, care este plasat în osul maxilarului sau al mandibulei (în locul unei foste rădăcini dentare), pentru a ajuta la înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Plasarea se face după ce locul extracției s-a vindecat sau, uneori, imediat după extracție și constă într-o mică intervenție chirurgicală, nu foarte complicată, comparabilă, cu o extracție.

După un timp, implantului i se atasează o altă piesă de metal, numită bont protetic, deasupra căreia medicul poate pune coroana, puntea sau proteza dentară care va inlocui dintele, respectiv dinții lipsă. Metalul din care sunt facute atât implantele, căt si bonturile, este cel mai adesea titan de înaltă puritate.

In general, orice pacient care are unul sau mai mulți dinți lipsă îi poate înlocui cu un implant dentar. Fiecare situație clinică este evaluată separat, și pacientul este informat asupra variantelor de tratament, dacă și de câte implante are nevoie, care este costul estimat al tratamentului etc.

Totuși, sunt cazuri în care pacientul nu poate fi candidat pentru un implant dentar. Contraindicațiile pot fi locale, când au legaturâ cu cavitatea bucalâ, sau generale, când au legatură cu starea generală pacientului (diabet, anumite afecțiuni ale sângelui, ale țesutului osos etc.). De aceea, înainte de un implant dentar, se pot face radiografii speciale și un set de analize de sânge.

Nu doare! Pentru intervențiile chirurgicale se utilizează anestezic local injectabil, astfel că nu vei simți nimic în timpul operației. Un ușor disconfort poate apărea după câteva ore, cănd trece anestezia, însă este foarte ușor de controlat cu medicamente analgezice și antiinflamatoare.

Inserarea unui implant se poate compara, ca impact asupra pacientului, cu o extracție obisnuită. De aceea, nu va trebui să te internezi sau să lipsești de la serviciu. Practic, intervenția are loc pe scaunul stomatologic, iar după finalizarea acesteia, poți pleaca imediat acasa. Totul se desfașoară sub anestezie locală (prin injecție) și nu doare de loc.

Acesta este unul din cele mai des întâlnite zvonuri legate de implanturi. Implantul dentar nu este un organ vital ci doar un șurub din titan de înaltă puritate. Acest metal este ales special pentru că are o capacitate foarte mare de a fi acceptat de către organism.

În ceea ce privește funcționarea sa, implantul trebuie doar să rămână la locul sau și să susțina o lucrare protetică. Statistic, rata de succes înregistrată pentru implantul dentar, atât pe plan mondial, cât și în România, este de peste 95-97% după 5 ani, similară cu cea pentru rezolvarea unei carii sau a unei obturații de canal. Eventualul eșec este cauzat, în primul rând, nu de respingerea organismului, ci de factori precum: igiena bucală deficitară, neprezentarea la controale periodice, încărcarea protetică gresită etc.

Fă primul pas către un zâmbet sănătos!

Programează o consultație, iar specialiștii noștri vor realiza planul tău de tratament stomatologic personalizat!

    Data programării

    Call Now Button+40 787 832 677