Echipa Clar Estet.

Clinica reunește o echipă medicală formată din oameni pasionați de stomatologie și într-o continuă dezvoltare profesională, oameni cu aspirații înalte și dedicați drumului ales.

team-img
Specialist Protetică Dentară
team-img
Stomatologie Generală
team-img
Specialist Ortodonție
team-img
Stomatologie Generală
team-img
Asistentă
team-img
Asistentă

"Aveam de mult timp o problemă dentară pe care am amânat să o tratez, așa că recent mi-am făcut curaj să vin la o consultație la Clar Estet. Domnul doctor Andrei Tonko mi-a câștigat de la început încrederea, dând dovadă de profesionalism și empatie. Echipa s-a comportat exemplar, toți mi se par atenți și foarte amabili. Intervenția mea a fost una ușoară și pentru că mi s-a explicat cum trebuie să procedez și ce reguli de igienă trebuie să urmez de acum încolo, vindecarea a fost super rapidă."

Alina Parașcanu

"Da! E posibil să ai experiențe extrem de plăcute și la dentist. Obișnuia să-mi fie frică să merg la consultații, dar sunt pacientul clinicii Clar Estet de mai bine de un an și pot să spun că mi-am învins frica de dentist. După primul control am făcut împreună cu doamna doctor Alina Tonko un plan de tratament în care mi s-au explicat clar etapele și costurile. După terminarea lucrărilor, costurile nu au depășit suma estimată. Apreciez mult transparența, empatia și profesionalismul echipei."

Robert Albu

"Am venit la Clar Estet pentru un implant, la recomandarea cuiva. Sunt foarte mulțumit atât de partea tehnică (montare și cum rezistă lucrarea), cât și de partea de consiliere și sfaturi pe care le-am primit aici. Mai mult, nu am avut dureri și m-am recuperat extrem de repede. Mulțumesc domnului doctor Andrei Tonko și echipei pentru răbdare și pentru rezultate!"

Adrian Solomon

"Am venit la Clar Estet și am avut parte de un plan de tratament care, sincer, la început m-a speriat puțin, necesitam câteva plombe și extracții. Acum sunt aproape de finalul tratamentului și pot să spun că sunt super mulțumită, nimic din ce a presupus tratamentul meu nu mi-a cauzat vreo durere și acum sunt la stadiul în care revin cu drag."

Andreea Timofciuc

Îți oferim toate informațiile necesare și decidem împreună ce soluții de tratament sunt cele mai eficiente pentru tine.

Cu ce te putem ajuta?

Completează în formular datele tale, descrie problema stomatologică cu care te confrunți si spune-ne care este data pentru care dorești sa faci o programare. Cineva din partea Clar Estet te va contacta ulterior si împreună veți agrea detaliile legate de programarea ta.

    Data programării

    Call Now Button+40 787 832 677